top of page

Apartament 2 camere si terasa

Cazare Corporate in sectorul 1, in zona Baneasa, apartartament cu 2 camere, baie, bucatarie si terasa. Apartament cu suprafata de 50 sqm si terasa 30 sqm

Apartament 2 camere si terasa

Apartament elegant, cu finisaje din lemn masiv, marmura si pardoseli din lemn, dotat cu aer conditionat Daikin cu control individual, Tv led 160 cm, Netflix, semineu electric si rulouri electrice, dispune de o terasa de 30 sqm mobilata cu set canapele si masa cu scaune.

LIVING
Spatiu generos care include zona de relaxare cu canapea si foltolii, zona de luat aranjata pentru 2 persoane, zona de semineu si tv care va permite sa creati o atmosfera calda si intima.

DORMITOR
Camera cu pat matrimonial de 160 cm, tv led, si dulap garderoba, saltea ortopedica confortabila, lenjerii de calitate excelenta si perne antialergice fac ca somnul vostru sa fie odihnitor si placut.

BUCATARIE
Open space utilata cu tot cceace aveti nevoie pentru pregatirea si servirea mesei. Dotata cu masina de cafea, storcator fructe, prajitor paine, cuptor cu microunde, fierbator apa, vesela si tacamuri.

BAIE
Finisata cu marmura, echipata cu cabina de dus si bideu, masina de spalat rufe si uscator de par. Veti gasi halate, papuci si prosoape.

bottom of page